Uitslag Quizwinnaar kerstrondje 2019

De winnaar van de felbegeerde prijs is bekend.

Vier januari 2020 werd de prijs in aanwezigheid van o.a. de voorzitter van plaatselijk belang en enkele belangstellenden en organisatie vrijwilligers van het kerstrondje uitgereikt aan de winnaar Annamiek Pasma bij Romofashion. Roel en Monica hadden de prijs beschikbaar gesteld.

Annamiek vertelde dat zij met een klein groepje vrijwel alle locaties hadden bezocht en thuis de quiz op een ander apparaat hadden nagelopen en het digitale formulier hadden ingevuld. Dat was nogal omslachtig en ook de reden dat zo weinig mensen de moeite hadden genomen de antwoorden digitaal te versturen. Zij vertelde dat zij er veel lol aan hadden beleefd en ook een aantal weetjes wijzer waren geworden. Het zou waarschijnlijk meer reacties hebben opgeleverd als de quiz ook op papier kon worden ingevuld.

Een goed verbeterpunt voor de organisatie!

Hoewel niet meer actueel blijft de route nog enige tijd op izi.TRAVEL. Ook is de Cultuurhistorische Wandeling van Oldemarkt daar te vinden en die blijft beschikbaar door bijvoorbeeld de Quick Response code te scannen met een smartphone.

Wie alle verhaaltjes, vragen, antwoorden en weetjes van de kerstrondje routeapp nog eens na wil lezen klik dan hier of op het plaatje van de hand.

  • Op 21 december werd de website 381x bekeken
  • 89 personen openden de izi.TRAVEL app
  • 31 personen speelden daadwerkelijk de app af
  • In de maand december waren er 720 inhoud weergaves en 146 afgespeelde inhoud.