Zaterdag 21 december 2019 van 10.30 tot 16.30 uur wordt het 10e kerstrondje Oldemarkt gehouden

Het Kerstrondje Oldemarkt is een niet commercieel winters warm welkom. Aan bezoekers, zowel jong als oud, worden sfeervolle belevenissen en activiteiten op verschillende locaties in Oldemarkt aangeboden. Dit kan breed opgevat worden met tentoonstellingen, workshops, muzikale uitvoeringen, proeverijen, etc. in kerstsfeer. Uitgangspunt is dat er bekendheid wordt gegeven aan zijn/haar activiteit en dat eventuele proeverijen en andere activiteiten gratis aan bezoekers worden geboden.

IZITRAVELMININieuw dit jaar is een uitgebreide gesproken gids die het beste werkt met een smartphone, maar ook op een PC. Klik op de afbeelding van IZI.travel voor meer informatie.

Plaatselijk Belang Oldemarkt heeft als doelstelling de leefbaarheid in het dorp te stimuleren en ziet het Kerstrondje Oldemarkt als een mooie gelegenheid om op sfeervolle wijze vanuit verenigingen, bedrijven, organisaties en particulieren te laten zien wat Oldemarkt te bieden heeft. Aan een aantal vrijwilligers is gevraagd de organisatie op zich te nemen.

Meedoen als deelnemer?

De inschrijving voor deelnemers is op 15 november gesloten. Stagiaires kunnen zich nog wel aanmelden.
Wilt u met uw hobby, vereniging, bedrijf of organisatie meedoen aan het Kerstrondje Oldemarkt? Of heeft u een geschikte locatie die plek biedt aan deelnemers?

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. U bent alleen kosten kwijt voor de workshops, proeverijen, chocolademelk etc. die u de bezoekers gratis aanbiedt.
Plaatselijk Belang Oldemarkt draagt zorg voor de coördinatie en promotie, daarnaast staat het de deelnemers vrij om zelf promotionele acties te ondernemen.
De deelnemers levert het naamsbekendheid en gezellige contacten op. Verkoop in de toekomst en nieuwe leden of klanten kunnen een secundair gevolg zijn.
De opbrengst van bijvoorbeeld kerstmarktjes in de kerken zijn voor een goed doel en niet voor de eigen, commerciële verkoop.

Meedoen als stagiaire?  Klik dan op het kopje Stage lopen? of klik hier.